Met Alpha Marine Pro jarenlang geen onderhoud meer nodig aan jouw boot

De wind in de zeilen, het water dat opspat langs de boeg van je jacht. De ultieme vrijheid ervaren terwijl het steven strak door het water snijdt. Relaxen op het dek van je motorboot op een warme zomerdag. De euforie van een gewonnen wedstrijd met je zeilboot. Begin je eenmaal aan het nautische leven, dan wil je er nooit meer mee stoppen.

Of je nu een groot of klein zeiljacht, motorboot, speedboot of anderszins hebt, vaartuigen vragen om onderhoud. Maar hoe pak je dat aan? Welke producten heb je hiervoor nodig? Een specialist die jou een gedegen advies geeft kan jou werk en kosten besparen.

Er zijn verschillende systemen van reiniging en onderhoud op de markt. Een hiervan onderscheidt zich van de rest: het conditiescoresysteem van Impressed Pro dat officieel dealer Alpha Marine Pro uit Terneuzen hanteert. Dit conditiescoresysteem laat precies zien wat jouw boot nodig heeft aan onderhoud. De reinigings- en onderhoudsproducten uit de lijn van Impressed Pro zorgen er bij een juiste toepassing voor dat je de komende vijf jaar, wellicht nog langer, alvast geen werk meer hebt! Wil je jouw boot zo effectief mogelijk opknappen en onderhouden, schakel dan een Impressed Pro dealer in, zoals Alpha Marine Pro. Voorzien van het enige onderhoudscertificaat voor boten in Nederland heb je vervolgens een mooi bewijs van het best mogelijke en duurzaam onderhoud.

Schrobben hoeft niet meer met de Impressed Pro reinigingsproducten, en dat is iets nieuws op de markt. De schoonmaakmiddelen, zoals de Hull Cleaner Hard en Hull Cleaner Pro, doen zelf hun werk. Met de Deep Clean wordt vrijwel alle vervuiling tot diep in de poriƫn verwijderd. De Canvas Cleaner dringt volledig door in de vezels van de windzeilen, buiskap en kussens zonder de stof te beschadigen of een residu achter te laten. De Stain Remover pakt diepe vlekken in buitentextiel moeiteloos aan. Het impregneermiddel Waterproofing maakt vervolgens verschillende soorten weefsel waterdicht en vuilafstotend. De Gelcoat Detailer Spray en de Gelcoat Premium Protector laat je boot of jetski glanzen terwijl waterdruppels er direct afglijden.

Dit is slechts een greep uit het aanbod van schoonmaak- en beschermingsproducten van Alpha Marine Pro, die niet alleen voor de boot zijn te gebruiken maar ook voor de caravan en in de tuin. Een schone en opnieuw beschermde caravan, de vlonderplanken van je terras, je kunststof of houten tuinmeubilair zonder boenen en schrobben. Alle kwaliteitsproducten met respect voor het milieu zijn te bestellen in de webshop. Wil je advies, dan staat Alpha Marine Pro voor je klaar!

Bavaria 41
Alpha Marine Pro - Full Logo